Beri keseronokan pada anak-anak di Fun X World, Subang Jaya!

Sementara musim cuti persekolahan ini, pasti ramai ibu bapa yang dah kering idea tak tahu nak bawa anak-anak ke mana kan? Haa.. apa kata anda beri keseronokan pada anak-anak menerusi taman tema Fun X World yang terletak di Subang Jaya.

Untuk pengetahuan anda, Fun X World ini merupakan taman tema jenis indoor yang baru beroperasi di Summit USJ, Subang Jaya. Menariknya, tempat ini sangat luas kerana terdapat 2 tingkat dan anda boleh bermain tanpa ada waktu terhad!

Apa je aktiviti yang ada?

Dekat taman tema ini ada boleh melakukan beberapa aktiviti menarik bersama anak-anak seperti bermain Bumper Car dan menaiki Scooter. Selain itu, turut disediakan aktiviti Roller Blade dan sebuah playground yang amat luassss! Oh, jangan lupa untuk cuba Arcade Game dekat sini sebab mostly game-game dia baru beb.

Dalam tu ada tempat makan tak?

Buat anda yang tertanya-tanya sama ada boleh masuk-keluar-masuk ke tak dekat sini, jawapannya tidak. Kalau dah masuk kena main puas-puas baru berbaloi beli tiket. Jangan risau, dekat dalam ini turut disediakan kafe untuk anda membeli makanan dan minuman. Oh ye, surau pun turut disediakan.

Harga Tiket:

Maklumat lanjut sila layari Fun X World

Pstt,.. nak taw best ke tak tempat ni? Tengok video dibawah!


You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *