Jom rasai sajian buffet Ramadan di AnCasa Hotel Kuala Lumpur!

Buat anda yang masih dok survey tempat berbuka puasa secara buffet yang menarik, jom nikmati sajian buffet Ramadan bertemakan ‘Sirih Pulang Ke AnCasa’ di Hotel AnCasa Kuala Lumpur!


Macam-macam ada!  

Dekat sini, ada pelbagai jenis masakan disediakan. Tekak rasa nak makan masakan kampung? Ada ulam-ulaman, lauk-pauk bermacam jenis, ikan bakar, kambing golek pun delicious!

Tak rasa nak makan nasi? Jangan risau ada mee, yong tau fu serta variasi sushi yang menyelerakan!

Belum lagi masuk bab dessert, aiskrim, abc, aneka kek, pudding dan kuih-muih menanti anda! Memang rambang mata la tengok semua ni. So colourful!

Air pula takpayah cerita la, bukan satu dua jenis ja weh, ada lebih 7 jenis air korang boleh pilih. Dari bandung, soya, tebu haa pilih-pilih boleh refill don’t worry!

Dari segi fasiliti harus la tip top dekat AnCasa Hotel Kuala Lumpur ni! So lot parking memang ada. Surau pun dekat ja plus location hotel ni tak susah pun nak cari, sebelah Pudu Sentral saja

Macam mana nak tempah buffet Ramadan ni?

Bagi anda yang berminat nak buat tempahan boleh contact no di bawah:
03 2026 6060 ext 7703

  • Harga:
    • Dewasa: RM98
    • Kanak-Kanak / Warga emas : RM58
  • Waktu operasi: 7 petang – 10 malam
  • Tarikh: 23 Mac – 19 April 2023

Oh ya, jika ada yang nak buat ‘Infaq Iftar’ untuk anak-anak yatim, AnCasa Hotel pun ada tawarkan perkhidmatan ini menerusi buffet Ramadan. Untuk sebarang pertanyaan berhubung infaq, boleh hubungi  03 2026 6060 ext 7001.

Selamat berpuasa dan beramal guys!


You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *